2017-09-09 22:31:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Egy kicsit lehetne bizakodóbb!

Napi horoszkóp szeptember 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Mehetnékje van, de lehet, hogy ezzel egyedül marad, a családtagjai inkább otthon pihennének. Nem jó ötlet rájuk erőltetni az akaratát, inkább menjen el egy barátjával kirándulni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. Egy kicsit lehetne bizakodóbb! Ha mindenhez úgy áll neki, hogy úgyis hiába, nem fog sikerülni, akkor ne is várja, hogy menni fog. A lehangoltsága a családtagjaira is rossz hatással lehet. Inkább halassza el a nemszeretem feladatokat, és élvezze ki a hétvégét.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz az Oroszlán jegyében áll. A felületes csevegések most egyáltalán nem érdeklik, és ezt egyértelműen ki is fogja mulatni. Nagyon figyeljen a pénzére! Ma szinte észrevétlenül folyik ki a keze közül, egy nagyobb összeget is könnyedén elherdálhat. Este maradjon otthon, vegye körbe magát a kedvenc édességeivel, és olvasson kedvére.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Elsimíthat egy családi konfliktust, ha kellő tapintattal áll hozzá. Nagy tapasztalata és empatikus képessége segítheti önt abban, hogy átlássa a szövevényes ügyet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Vénusz az Oroszlán jegyében áll. Csak olyan dolgokkal foglalkozzon, amelyek automatikusan is mennek, és nem igényelnek nagyobb összpontosítást. Adja át egy kicsit az irányítást a párjának! Jobb, ha ma nem ön diktálja a programot, mert elképzelhető, hogy utólag bosszankodnia kellene…

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma előfordulhat, hogy látszatra minden rendben van, mégis parázs vita alakul ki valamiért. Ön most topon van, érvei megcáfolhatatlanok! Azért vigyázzon, ne vesse el a sulykot, mert könnyen vérig sérthet másokat!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Tele van energiával, ám rosszul viseli, ha korlátozni próbálják, vagy csak alkalmazkodnia kell valakihez. Legyen nagyon türelmes, bármennyire is csábítják a könnyebb megoldások. A hirtelen hozott döntések nem várt következményekkel járhatnak.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma nem szabad gyorsan és kapkodva tevékenykednie, különben komoly hibákat követhet el, vagy saját magát csaphatja be valamivel. Délután váratlan látogatója érkezhet!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Másokkal szemben tanúsított kedvessége és nagyvonalúsága hasonló reakciókat vált ki a többiekből is. Remekül érzi ma magát a barátai körében! Ha ön a házigazda, akkor a vendéglátás nagyon jól sikerül majd.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bika jegyében jár. Ma sok bókot kaphat, nem kell annyira szerénynek lennie. Ha ön egyedülálló, akkor egy flörtből több is lehet, főleg, ha bízik magában és az érzéseiben.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma garantáltan nem kell megerőltetnie magát, minden halad a maga útján. A flörtök most nem érdeklik, ha ön egyedülálló, akkor inkább töltse egy jó könyv társaságában az estét.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bika jegyében látható már este. Bár van néhány konfliktus, amit meg kellene beszélniük a párjával, lehetőleg ne mára időzítse ezek tisztázását. Azzal teszi a legjobbat, ha most inkább az új, közös élményekre koncentrálnak! A pénzügyekkel legyen óvatos, valaki becsaphatja vásárlás közben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: